Logo De Gouden Berg - Webdesign - Zoekmachine Optimalisatie - Webdesign

Klantprofiel De Gouden Berg

Klanten

De Gouden berg is gefocussed op professionele samenwerking. Een minimale ondernemingsgrootte van 20 medewerkers is hierin zeer wenselijk. Steeds zal centraal staan;  wat kan uw onderneming zelf doen, wat wil uw onderneming zelf doen. Zonodig geeft De Gouden Berg inzicht en uitleg. Internet Marketing is uitermate geschikt om leegloop uren op te vullen. Op deze manier is de marketing tevens anticyclisch zonder dat er extra kosten gemaakt worden. Eigen inzet leidt tot een optimaler resultaat.

Internet oplossing voor bedrijven

Losse uurtjes of uitsluitend webdesign doet we niet. Na het basispakket is het mogelijk om tot vervolgovereenkomsten te komen. Als prospect bent u een Business to Business onderneming met ten minste de wil om het internet te verkennen.

De Gouden Berg levert in beginsel uitsluitend web presentaties. Geen bestelsystemen, tracking en tracing oplossingen of andersoortig database gestuurde oplossingen. Gedacht kan worden aan sectoren als; werktuigbouwkunde, chemie, Automotive, eigenlijk alle producenten van zakelijke producten. Op het gebied van diensten kan gedacht worden aan administratieve dienstverleners, juridisch, eigenlijk alle zakelijke diensten muv diensten op het vlak van arbeidsbemiddeling.

Indien u zich kunt vinden in dit profiel kunt u contact opnemen om uw plannen te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

De Gouden Berg
Pasveldweg 1a
5825 CD Overloon

De-Gouden-Berg.nl
jan@de-gouden-berg.nl
+31-614387287

W3C - Webdesign W3C gevalideerd