Logo De Gouden Berg - Webdesign - Zoekmachine Optimalisatie - Webdesign

Profiel van De Gouden Berg

Ons profiel

De Gouden Berg is voortgekomen uit het idee om 3 routines samen te voegen om serieuze onderneming te helpen bij het verwerven van een positie op het internet.
Het basispakket moet aanleiding geven tot meer. Indien de beperkte investering lijdt tot concrete omzet zijn verdere investeringsbeslissingen inzake het internet snel genomen. De Gouden Berg zal dan klaar staan om uw internet presentatie op een hoger plan te brengen. Centrale vraag daarbij is wat wil uw onderneming zelf doen en wat wilt u uitbesteden. Ook kan de Gouden Berg u ondersteunen in het zoeken naar externe professionals. Gedacht kan worden aan een professionele Webdesigner. Maar ook een Seo specialist die op het scherpst van de snede werkt, hierin kan de Gouden Berg u ook behoeden voor Black Hat (Spammers)Specialisten. Misschien bent u als onderneming wel dermate enthousiast geworden dat u een CMS prefereert. Ook dit proces begeleiden we.

Opleiding De Gouden Berg

De Gouden Berg is opgeleid en gecertificeerd in een aantal essentiële routines die de weg naar conversie vrij maakt. Mijn persoonlijk focus is dat je een gelukkig mens bent als je hobby je beroep is. De ontwikkeling van het internet is voortschrijdend. Een goede Internet marketeer is voortdurend bezig deze ontwikkelingen te volgen en zich te verdiepen in effectieve oplossingen voor de klant. De  volgende kennis wordt door mij, Jan Meester ingebracht in De Gouden Berg;

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar. Indien u oprecht geïnteresseerd bent in een professionele oplossing doe ik u er een aantal toekomen.

 

De Gouden Berg
Pasveldweg 1a
5825 CD Overloon

De-Gouden-Berg.nl
jan@de-gouden-berg.nl
+31-614387287

W3C - Webdesign W3C gevalideerd