Logo De Gouden Berg - Webdesign - Zoekmachine Optimalisatie - Webdesign

Visie op het vlak van internet marketing

Automatisering

In de jaren 80 is de automatisering begonnen. In den beginne waren er onderneming die dachten te ontkomen aan deze vernieuwingsslag. Zij zijn van een koude kermis teruggekomen, ze zijn ofwel opgeheven of hebben zeer kostbare inhaal trajecten moeten volgen.

De internet bubbel

Rondom 2000 is de internet bubbel ontstaan. Het internet zou de nieuwe economie vertegenwoordigen en de oude economie over nemen zoals de automatisering dat in de jaren 80 deed. De bubbel is geknapt en het internet is onderdeel van de oude economie. Ondertussen is het internet volwassen geworden. Consumenten besteden jaar op jaar meer via het internet. In de zorg is op dit moment zelfdiagnose een groot probleem. Mensen voelen iets en gaan zoeken op het internet en stellen vervolgens zelf de diagnose. Op zakelijke markten is dit verschijnsel een kans bij uitstek. De inkoper heeft een probleem op te lossen en doorzoekt het internet op mogelijke oplossingen. Als u verzuimt voor te komen op de lijst van mogelijke oplossingen gaat u op termijn uw hoofddoelstelling continuïteit ondermijnen. U gaat niet meer voorkomen op longlists. Op de wat langere termijn voorzien we een beweging zoals we in de jaren 80 gezien hebben mbt de automatisering.

Contacten

In veel zakelijke markten wordt nog immer gepredikt dat het draait om contacten. Contacten maken en contacten onderhouden spelen zich steeds meer af op het internet. Denk aan netwerk sites als LinkedIn, Facebook maar ook brancheorganisatie ed. Ook zijn er talloze platforms, weblogs en nieuwssites die uw product of dienst als onderwerp hebben. De inkoper van de toekomst (die nu nog schoolgaand is) gaat u beoordelen op uw aanwezigheid op het internet. Voor het maken van longlists zal het internet een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Ook is uw website een onmisbare tool in de ondersteuning van de persoonlijke verkoop.

Bedrijfskenmerken en woorden

Nu staan op het internet alleen woorden en teksten centraal. Wat gaat er gebeuren als er in de head van een website ook bedrijfseigenschappen opgenomen worden? Denk aan een BIK-code en / of KvK nummer, aantal medewerkers, plaats en op nog langere termijn mogelijke segmentatie variabelen. In de ons omringende landen is er al wetgeving mbt het aanbieden van content door bedrijven. Zo is er in Duitsland het Impressum, In Oostenrijk het KvK nummer en een verwijzing naar de KVK. Om in Finland een .fi domein te bemachtigen zijn er een aantal voorwaarden voor bedrijven. Een logisch gevolg zou kunnen zijn dat een inkoper met 1 druk op de knop zijn longlist samenstelt. Dat het gaat gebeuren is geen issue, wanneer het gaat gebeuren is de vraag.

Internet marketing voor zakelijke markten

De Gouden Berg biedt een oplossing voor ondernemingen op zakelijke markten die de aansluiting met het internet niet willen verliezen. In beginsel gaan we uit van een basispakket (tegen een gereduceerd tarief) dat ingang moet geven tot professionele vervolgtrajecten. In werkwijze staat hoe het pakket er uit ziet. Vereiste is dat er enige kennis van Business marketing aanwezig is en nog veel belangrijker betrokkenheid. Als de wil om het internet te begrijpen ontbreekt zal De Gouden Berg het project afwijzen. Ivm professionaliteit is er wel een minimale ondernemingsgrootte gewenst.

Ons aanbod

Loon naar werken staat centraal bij De Gouden Berg. Insteek is om middels het basispakket te komen tot conversie. Of dit inderdaad gaat gebeuren kan De Gouden Berg niet garanderen. Dit wordt mede afgedekt door de discount op het basispakket. Indien na voltooiing van het traject blijkt dat er mogelijkheden zijn op het internet kunnen we de mogelijkheden voor vervolgtrajecten bekijken.
Indien Internet marketing u aan het hart gaat en uw zich begeeft in een B2B omgeving kunt u contact opnemen inzake het basispakket.

De Gouden Berg
Pasveldweg 1a
5825 CD Overloon

De-Gouden-Berg.nl
jan@de-gouden-berg.nl
+31-614387287

W3C - Webdesign W3C gevalideerd