Logo De Gouden Berg - Webdesign - Zoekmachine Optimalisatie - Webdesign

Webdesign bureau voor ondernemingen

Webdesign bureau B2B

Webdesign bureau De Gouden Berg staat niet voor topdesign. Ook staat De Gouden Berg niet voor het optrekken van een digitaal circus. In zakelijke markten staat het oplossen van problemen centraal. Een inkoper is geen funshopper. Het zal in de zakelijke markt uiteindelijk moeten komen van goede teksten waarbij het ontwerp van de website in dienst staat van de boodschap. Ons bureau is gevestigd in Venray (in Limburg op de grens met Noord Brabant) maar ons aanbod is geldig voor ondernemingen in heel Nederland.

Functioneel Webdesign

Om tot een functioneel webdesign te komen spelen een aantal factoren een rol. Het komt nogal eens voor dat b2b bedrijven zich een site laten aanmeten die vooral mooi is. Echter de inkoper die uw site gaat bezoeken is niet op zoek naar iets dat vooral mooi is. De functionaris zal ervan overtuigd moeten raken dat u de meest kosteneffectieve oplossing biedt. Vragen die aan de orde komen bij een functioneel design zijn;

Het moet uiteindelijk zo zijn dat de bezoeker een gevoel van thuis krijgt. No nonsens, maar oplossingen.
Van het totale werk dat gepaard gaat met internet marketing is het webdesign uiteindelijk nog minder dan 10%. Op zakelijke markten zal het design niet de beslissende factor zijn. Een nette site met goede content zal de doorslag geven.

Ergonomisch webdesign

Ons bureau staat met name stil bij de ergonomie van uw website. Zoals bekend zijn inkopers geen funshoppers. Het zal zaak zijn dat de inkoper de gewenste oplossing snel vind. Dit begint met een logische structuur. Het is wenselijk dat iedere pagina binnen de website gevonden wordt in maximaal 2 klikken. Door consequent en geen overmatig kleurgebruik kan het design hierin ondersteunen. De teksten zijn bijvoorkeur in het zwart op een witte achtergrond. Ook is het te overwegen om Javascript te gebruiken daar waar het de ergonomie ondersteunt.

Webdesign en de semantische HTML code

De semantische HTML code staat aan de basis van ieder succesvol internet project. In de kern spelen 2 factoren een belangrijke rol m.b.t. semantiek. Aan de ene kant gaat het om de gebruiker van de website. Indien de semantische code klopt zal de website in nagenoeg alle browsers correct worden weergegeven. Anderzijds zijn er de zoekmachines, zij zien niet wat u ziet, hun robots scannen de HTML broncode. Het laat zich raden wat de gevolgen zijn van incorrecte code. Lees meer over de semantische HTML code.  Het is een vereiste om te beginnen met een website die aan de basiseisen voldoet. Door het werken met de site worden de gebruikswensen inzichtelijker. Klanten en potentiële klanten zullen al dan niet gevraagd feedback geven. Op het moment dat de site daadwerkelijk inkomsten genereert is het bovendien makkelijker om middelen vrij te maken voor een topdesigner. In eventuele vervolgtrajecten staat De Gouden Berg klaar om het design te integreren.  Ook kan een goede basis dienen als template van een CMS.

Voor wie ?

Ons webdesign is niet uitsluitend beschikbaar in Noord Brabant en Limburg maar ondernemers binnen heel Nederland. De Gouden Berg is er voor B2B bedrijven met een minimum omvang. Ook is het Webdesign niet een op zich zelf staande dienst. We bieden een totaal oplossing waarbij design de 1e stap v/h traject is. Indien u reeds beschikt over een huisstijl dan wordt kan deze geïntegreerd worden in het totale plaatje. Het vervolg bestaat uit zoekmachine optimalisatie en internet marketing. In werkwijze is meer info te vinden over de integratie van onze propositie.

 

De Gouden Berg
Pasveldweg 1a
5825 CD Overloon

De-Gouden-Berg.nl
jan@de-gouden-berg.nl
+31-614387287

W3C - Webdesign W3C gevalideerd